Translate

martes, 4 de octubre de 2016

EL ALUMNADO DE SEXTO REALIZA EL CIRCUITO DE LES FONTS








La senyalització del circuit de les Fonts mostra les característiques d'algunes espècies d'arbres de la zona

Vuit cartells informatius col·locats al llarg del circuit de les Fonts donen a conèixer les característiques d'alguns arbres de la zona. Aquesta ha estat una de les propostes del Consell d'Infants d'Escaldes-Engordany que s'ha treballat conjuntament amb els tècnics del Departament de Medi Ambient amb la recerca d'informació i fotografies, i que ha despertat la curiositat dels joves per la natura i la muntanya, un fet que ha valorat molt positivament el conseller de Medi Ambient, Didier Aleix. Els alumnes dels tres sistemes escolars visiten aquests dies el circuit d'1,5 quilòmetres i descobreixen de primera mà la iniciativa dels seus companys. Està previst que el Consell d'Infants d'aquest nou curs es reuneixi a finals del mes d'octubre.
El Consell d'Infants d'Escaldes-Engordany ha vist materialitzada una altra de les iniciatives que van proposar durant el curs passat. Es tracta de la senyalització del circuit de les Fonts, situat a l'entrada de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, i que des d'aquesta setmana compta amb vuit panells que contenen fotografies i informació d'algunes de les espècies d'arbres més característiques de la zona.
Els alumnes dels tres sistemes educatius visiten aquesta setmana el circuit d'1,5 quilòmetres i comproven la feina que van realitzar els seus companys de l'escola. A més, ja es preparen per participar en les noves sessions del Consell d'Infants que es reprendran a finals del mes d'octubre.
El conseller de Medi Ambient, Didier Aleix, s'ha mostrat satisfet que els joves s'interessin per la natura i la muntanya, i ha assegurat que l'interès del Comú és donar a conèixer tota la riquesa de fora del nucli urbà.
Tot i que ara ha començat un nou curs, Escaldes treballa en dues propostes que van realitzar els escolars durant el curs passat, i que esperen presentar en els propers mesos, tot i que la consellera d'Infància i Gent Gran, Sandra Tomàs, ha preferit no desvetllar-les. L'objectiu d'aquestes sessions és que els infants puguin participar en la política de la seva parròquia i prendre decisions importants per ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario