Translate

lunes, 19 de abril de 2021

Visita casa de la Vall-Consell General 6º de primaria

Actividad de Formació Andorrana de 6º de primaria: 






Dins de l´activitat:  “QUÈ CELEBREM EL 14 DE MARÇ?”  , els alumnes de 6è han après a conèixer l’organització política del nostre país, aprofitant la diada de la Constitució.

Per aquesta raó han realitzat presentacions sobre com està organitzada Andorra  a través de les seves institucions d’estat.

Per apropar-los a tot el treball que han estat realitzant a la classe i com a tancament de l’UP,  han visitat la Casa de la Vall i el Consell General d’Andorra, el passat dijous 15 i divendres 16 d´abril.

Han pogut entendre millor, reafirmar conceptes i estar In situ al lloc, la Casa de la Vall, que ens dóna l'oportunitat de conèixer la particular història i el sistema institucional del Principat d’Andorra. L'edifici data de final del segle XVI i el 1702 es va convertir en la seu d’un dels parlaments més antics i amb més continuïtat d’Europa, el Consell General, creat el 1419.

També han visitat la passarel.la Rosa Ferrer, que comunica el centre històric amb la Plaça del poble, recentment inaugurada.

Fotos Casa de la Vall i Consell General

6º A









6º B










No hay comentarios:

Publicar un comentario